Galleria Dix

Galleria Dix  on 31-vuotta vanha galleria, joka ei tunnu ikääntyvän. Galleria on perustettu 1989, ja toiminut Helsingissä Uudenmaankatu 19:sta vuodesta 1990.

Olemme vuosien aikana tarjonneet tilat tuhansille tauluille, sadoille taitelijoille ja olleet mukana niin ilossa kuin juhlassakin.

Kotimaisen taiteen lisäksi esittelemme kansainvälistä taidetta. Studiossa on myynnissä grafiikkaa, maalauksia, valokuvataidetta, pienveistoksia, taidekirjoja ja -kortteja. Usein tila on varattu näyttelyille: kuukauden taiteilijalle.

Meidät tunnetaan laajasta Charles Fazzinon kokoelmasta. Fazzinon kuuluisaa poptaidetta voi myös tilata kauttamme suoraan New Yorkista.

Galleristi Tuule Mäkinen ammentaa Dixin näyttelyiden valinnassa taideopinnoistaan Yhdysvalloista ja elämänkokemuksestaan Euroopan eri maista. Tuulen tärkein ohje taiteilijoille ja asiakkaille on, että pitää luottaa itseensä.

Kun haluat kokea jotain aitoa, kävele Galleria Dixiin. Näyttelyt vaihtuvat kolmen viikon välein tai kuukausittain, ja seinämme uusiutuvat aivan uudeksi kokonaisuudeksi. Jos haluat osallistua uusien näyttelyidemme avajaisiin, jätäthän yhteystietosi yhteystietosivun lomakkeella. Nähdään Uudenmaankadulla!